به گزارش دادبان عدالت به نقل از دانشجو؛ دکتر زمانیان از طراحان قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار و دکتر مهران عبدی سخنگو و عضو هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز در خصوص موضوعات پیرامون کسب و کار تلقی کردن حرفه وکالت نظرات خود را بیان کردند:
دکتر زمانیان، عضو هیئت علمی دانشگاه امیرکبیر در این باره اظهار داشت: وکالت تفاوتهایی با سایر رشتهها دارد آن هم رو به رو بودن با حجم زیاد و پیچیدهای از موضوعات اخلاقی و حقوق افراد است. در نتیجه هر کسی نمیتواند وکیل باشد، چه از لحاظ ویژگیهای شخصیتی و چه از لحاظ دانش. فارق از اینکه وکالت کسب و کار باشد یا نه یک شغل است و اینکه همه کسانی که علم و دانش کافی هم دارند در وارد شدن به این حرفه محدودیت دارند منصفانه نیست.
وی تاکید کرد: اینکه این حرفه در مقام دستمزد مثل مشاغل آزاد و در مقام ظرفیت گذاری مثل مشاغل دولتی است بلاتکلیفی محسوب میشود.
دکتر عبدی، سخنگو و عضو هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری در این رابطه اذعان داشت: با معیار اقتصادی نمیتوان برای آینده وکالت نقشه راه ترسیم کرد و نگاه شغلی و اقتصادی داشتن به حرفه وکالت آخرین مولفه ماست.
وی تصریح کرد: ما در حرفه وکالت انحصار نداریم، تخصص داریم. نظام آموزشی بسیار بیشتر از نیاز جامعه حقوقدان جذب کرده و ما نمیتوانیم همه آنها را در حرفه وکالت بپذیریم.
دکتر عبدی تاکید کرد: بر اساس سیاستهای کلی قانون گذاری وکالت در زمره امور قضائی است و وزارت اقتصاد اساسا حق ندارد وارد این حیطه شود.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید