«جبار کوچکی نژاد» عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار دادبان عدالت، با اشاره به اینکه قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار بخش عمدهای از وکلا را بیکار و بی درآمد کرده است، گفت: موارد مروبط به خدمات حقوقی در قانون تسهیل در مجلس یازدهم بسیار مورد حساسیت و مناقشه قرار گرفت، اما مجلس نهایتا با رفت و برگشتی که با شورای نگهبان داشت، نهایتاً این طرح را به تصویب رساند.
اگر امورات مردم به وکلا واگذار نشود، مردم آسیب جدی میبینند
کوچکینژاد خاطرنشان کرد: بنده معتقد هستم هر فرد ایرانی باید یک وکیل دادگستری داشته باشد، اما در شرایط اقتصادی فعلی بنظر مردم توان داشتن وکیل را ندارند، این درحالی است که اگر امورات مردم به وکلا واگذار نشود، این خود مردم هستند که آسیب جدی میبینند. زیرا، نسبت به خسارات احتمالی بی اطلاع هستند.
هدف ما از تصویب قانون تسهیل جذب بیرویه وکیل فاقد درآمد نبود
وی افزود: اینکه ما در نحوه جذب وکیل تغییرات قانون دادیم، هدفان این نبود که در کوتاهترین زمان چندین برابر بیش از حد مجاز وکیل جذب کنیم و این وکلای جدید الورود بیکار و بی درآمد شوند. بسیاری از وکلا امروز نمیتوانند معاش و مخارج مختص به اشغتال به حرفه وکالتی خود را تأمین کنند.
این نماینده مجلس تصریح کرد: هدف اصلی ما این بود که بتوانیم امکانی برای اخذ وکیل برای طبقات محروم فراهم کنیم تا این افراد هم بتوانند از خدمات وکالتی بهره ببرند.
قوه قضاییه باید فرهنگ وکالت را توسعه بدهد
کوچکینژاد تصریح کرد: اگر امروز فرهنگ وکالت بین مردم ما شکل نگرفته است قوه قضاییه و دیگر بخشها موظفند این فرهنگ را توسعه دهند و لوایحی پیش بینی کنند تا مستضعفان جامعه بتوانند با سهولت بیشتری از خدمات وکالتی بهرهمند شوند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید