×
جدیدترین خبرها

مقاله/ محمود رشنواز
پیامدهای داخلی و خارجی پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا

  • کد نوشته: 2600
  • ۲۶ مرداد
  • ۰
  • انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا همیشه یک نگرانی بین المللی است. زیرا، انتخابات ریاست جمهوری این کشور بر نظم ژئوپلیتیکی جهان تأثیر خواهد گذاشت.
    پیامدهای داخلی و خارجی پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا

    به گزارش دادبان عدالت– محمود رشنواز وکیل دادگستری و کارشناس حقوق بین الملل در مقاله خود آورده است: انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا همیشه یک نگرانی بین المللی است. انتخابات ریاست جمهوری این کشور بر نظم ژئوپلیتیکی جهان تأثیر خواهد گذاشت، مانند ظهور آشفتگی‌های سیاسی جهانی که منجر به تنش در روابط آمریکا و کشورهای جهان به ویژه کشورهای جهان اسلام شده است. انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده توجه بین المللی را به خود جلب کرده است زیرا به مانند انتخابات۲۰۱۶ یک شخصیت جنجالی چون دونالد ترامپ در آن یک قسمت سناریو می‌باشد.

    ایالات متحده به عنوان ابرقدرت نظم فعلی سیاست بین الملل، تنها سه ماه مانده به انتخابات تاثیرگذار ریاست جمهوری برای رهبر بعدی خود، وارد آب‌های ناشناخته‌ای شده که این وضعیت می‌تواند در بسیاری از زمینه‌ها از جمله امنیت و اقتصاد هرج و مرج تاثیرات جهانی خود را نمایان سازد. جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده تحت فشار فزاینده دموکرات‌ها از نامزدی مجدد خود صرف نظر کرد و از کامالا هریس معاون رئیس جمهور به عنوان نامزد حزب برای رویارویی با دونالد ترامپ جمهوری خواه در انتخابات نوامبر حمایت کرد. جو بایدن که با ۸۱ سال سن مسن‌ترین فردی است که تا به حال دفتر بیضی شکل کاخ سفید را اشغال کرده است، گفت که تا پایان دوره ریاست جمهوری خود در ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ در ریاست جمهوری باقی خواهد ماند.

    او در شبکه‌های اجتماعی درباره تصمیم خود گفت: «من معتقدم که این به نفع حزب من و کشور است.. در مناظره با دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق جمهوری خواه در ژوئن، بایدن در صحبت کردن با مشکل قابل توجهی مواجه شد. او تحت فشار فزاینده‌ای از درون حزب خود قرار گرفت تا به دلیل نگرانی در مورد سلامتی و سن خود کناره گیری کند. برخی از اعضای حزب قبلاً با نامزدی مجدد بایدن در انتخابات مخالف بودند، اما او این نگرانی‌ها را نادیده گرفت و تصمیم گرفت نامزد شود. باراک اوباما رئیس جمهور سابق و نانسی پلوسی، رئیس پیشین مجلس نمایندگان، که هر دو از اعضای بسیار تأثیرگذار حزب دموکرات هستند، به نگرانی‌های فزاینده مرتبط با حضور مجدد بایدن در رقابت‌های ریاست جمهوری توجه کامل نکردند و بلافاصله پس از مناظره از بایدن دفاع کردند. هنگامی که رئیس جمهور متعاقباً یک رشته گاف‌ها را به راه انداخت، صداهای بیشتری درون حزبی از او خواستند که عقب نشینی کند و بنا بر گزارش‌ها اوباما و دیگران مواضع خود را تغییر دادند.

    ادامه مطلب را اینجا بخوانید 

    5/5 - (3 امتیاز)

    نویسنده: محمود رشنواز

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *